E-GO Spot el-priser

Udvikling i E-GO Spot priser seneste 30 dage

I grafen ovenfor kan du se de seneste 30 dages gennemsnitlige E-GO Spotpris pr. kWh for elektricitet henholdsvis Øst og Vest for Storebælt. De viste priser er incl. alle afgifter og moms.

Generelt er el-prisen i reglen lavest i timerne fra kl. 23 og frem til 06 om morgenen, mens de er højest i tidsrummet fra kl. 16 til 21, hvor forbruget er størst.

Vor E-GO Spot el-aftale er ren forbrugsafregning uden abonnement og bindingsperiode.Bestil E-GO Spot elaftale nu og få gratis oprettelse. Aftalen er uden abonnement eller bindingsperiode.

El-prisen i den kommende tid

I februar så vi, at de nordiske elpriser igen steg, mens udviklingen på både det tyske elmarked og gasmarkedet i Norden fortsat har været nedadgående. Den opadgående tendens i de nordiske el-priser skyldtes især det koldere februar- og marts-vejr og mangel på nedbør i især den nordligste del af Norden. Marts priserne ventes at ligge på niveau med februar priserne.

I løbet af marts vil vi se, at de laveste kWh priser vil ligge i dagtimerne. Det skyldes, at solen så småt får større indflydelse på, hvor meget energi de danske solcelleanlæg producerer. Energi fra solceller er betydeligt billigere end f.eks. kul og gas og når vi i foråret får flere solskinstimer har det en posistiv indflydelse på kWh prisen. Især timerne fra kl 13-15 vil blive billigere. Du kan følge prisens udvikling time-for-time her

Sådan beregnes prisen

E-GO Spot el-aftalen beregnes ud fra hvor stort dit årlige kWh-forbrug er. Er dit forbrug 7.000 kWh årligt lægger vi kun 15 øre på vor indkøbspris.
Fordi vi afregner pr. time kan du spare rigtig mange penge ved at vaske og oplade bil i de billige eftermiddags-, aften- og nattetimer. Med E-GO app og lader kan du indstille tidspunktet for automatisk opladning af bilen, så du altid har fuldt batteri om morgenen til billigst mulige pris.
Det kalder vi intelligent opladning.

: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv