E-GO Spot el-priser

E-GO Spotprisen vises inklusive alle tariffer, afgifter og moms.

Sådan beregnes prisen

E-GO Spot el-aftalen er abonnementsfri og du betaler derfor kun for de kWh du forbruger.  En typisk E-GO kunde med elbil og E-GO lader hjemme betaler i gennemsnit kun et tillæg på 15 øre til vor indkøbspris.
Fordi vi afregner pr. time kan du spare rigtig mange penge ved at vaske og oplade bil i de billige eftermiddags- og nattetimer. Med E-GO app og lader kan du indstille tidspunktet for automatisk opladning af bilen, så du altid har fuldt batteri om morgenen til billigst mulige pris.
Det kalder vi intelligent opladning.

Klik på knappen og se aktuelle data om dit el-forbrug. Du skal bruge MitID for at se dine data.

Udvikling i E-GO Spot priser seneste 30 dage

I grafen ovenfor kan du se de seneste 30 dages gennemsnitlige E-GO Spotpris pr. kWh for elektricitet henholdsvis Øst og Vest for Storebælt. De viste priser er incl. tariffer, alle afgifter og moms.

I de kolde måneder er el-prisen i reglen lavest i timerne fra kl. 23 og frem til 06 om morgenen, mens de er højest i tidsrummet fra kl. 16 til 21, hvor forbruget er størst.

I sommerhalvåret svinger priserne betydeligt mere, fordi vind- og vandkraft samt solcelle produktionen er høj i dagstimerne. Det betyder, at der produceres nok billig elektricitet til forbrugerne og det får priserne til at falde. Omvendt stiger priserne, når vi enten skal importere elektricitet eller producere fra f.eks. kulkraftværker.

Typisk bruger vi også mindre el i de lyse og varme måneder og det har også effekt på priserne, som derfor generelt er lavere end i vintermånederne, hvor vi bruger mere elektricitet.

E-GO Spot el-aftalen afregnes månedligt og er uden abonnement og bindingsperiode og vi bruger ikke intro-tilbud, som kun gælder kortere tid eller anden hokus-pokus. Kort fortalt reelle priser, du kan stole på.Bestil E-GO Spot elaftale nu og få gratis oprettelse. Aftalen er uden abonnement eller bindingsperiode.

El-prisen i den kommende tid

Siden marts har el-prisen generelt været lavest eftermiddagstimerne. Det skyldes, at sol, vind og vandkraft i perioden har større indflydelse på, hvor meget energi der produceres og især i det østlige Danmark nyder vi desuden godt af smeltevandet fra de svenske fjeld. Vand- og vindenergi og energi fra solceller er betydeligt billigere end f.eks. kul og gas og når vi i foråret og sommeren får flere solskinstimer har det en positiv indflydelse på kWh prisen. Især timerne fra kl 12-17 vil blive billigere. Du kan følge prisens udvikling time-for-time her

Få refunderet din el-afgift

Frem til 1. juli 2023 har betaling af el-afgift været suspenderet. El-afgiften er nu igen indført og er 87 øre pr. kWh. Alle E-GO’s priser vises inklusive afgifter og moms.

Har du både el-aftale og lader på lejeaftale eller abonnement fra E-GO, kan du modtage refusion for el-afgifterne, hvis du ikke i forvejen modtager reduktion i el-afgifter – f.eks. fordi din bolig er el-opvarmet. Kontakt os og hør om du kan få refusion ved at skifte til E-GO.

: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv