Hvorfor E-GO ladeløsning?

Med E-GO kan du vælge præcis den ladeløsning, der passer til dit behov og kun betale for det, du skal bruge. Ingen hokus-pokus eller smarte intro-tilbud, der i sidste ende kun gør din ladeløsning dyrere.

E-GO ladeløsningerne giver dig fuld frihed og fleksibilitet til selv at vælge, hvordan du vil indrette din hverdag som el-bil ejer

Spar penge på dine opladninger

E-GO’s ladeløsninger er integreret med vor egen app, som nemt hjælper dig til de billigste opladninger.

Vi er først med integration til Nord Pool (den nordiske el-børs, der sætter timeprisen for kWh-prisen i Norden) og det betyder, at du sparer mange penge, når du bruger den intelligente Planlægningsfunktion.

App’en aflæser simpelthen prisen på Nord Pool og styrer opladningen af din bils batteri efter dét tidspunkt du har bestemt, at opladningen skal være afsluttet.

Med E-GO oplader du derfor til absolut billigst mulige timepris og har altid fuldt batteri til aftalt tid.

Først med de smarte funktioner

E-GO app’en er Danmarks første løsning, der integrerer el-priserne fra Nord Pool (den nordiske el-børs) time-for-time.

Det betyder, at du kan sætte ladestikket i bilen og sætte E-GO app’en til at styre opladningen. Du indstiller blot det tidspunkt, du skal bruge bilen og så klarer E-GO app’en resten til billigst mulige pris.

App’en har vi udviklet sammen med en af verdens største app-udviklere. App’en er udviklet med vore egne ladestandere for øje og det giver vore udviklere friere hænder, fordi app’en kun skal tilpasses E-GO produkterne og ikke skal tage hensyn til andre produkter, som har en ‘lavere fællesnævner’.

Vi refunderer el-afgiften

Med abonnementsfri el-aftale og ladestander fra E-GO modtager du refusion for den del af dit el-forbrug, der vedrører ladestanderen.

Vi opgør og udbetaler automatisk refusionen til dig og fra den 1. juli 2023 er refusionssatsen pr. kWh 87 øre incl. moms.

Har du i forvejen reduktion for el-afgift, fordi du f.eks. el-opvarmer boligen, har varmepumpe eller solceller installeret, er du ikke berettiget til afgiftsrefusionen.

Lej din E-GO ladeløsning

Hos E-GO kan du vælge om du vil leje eller købe din ladeløsning.

Fordelen ved at leje er, at du omkostningsfrit kan bytte ladestanderen til en anden type, hvis dit behov ændrer.

Når du lejer får du el til hele husstanden til specialpris og inklusive refusionsabonnement samt en fuldpakket app med smarte funktioner.

Lejeaftalen med el er udover den månedlige lejeydelse 100% abonnements- og gebyrfri.

Hvis du hellere vil eje E-GO løsningen

Som med alt andet kan det i længden bedst betale sig at eje fremfor at leje. Vi har et stort netværk af installatører, som dagligt installerer vore ladestandere rundt i landet og dem må du selvfølgelig gerne ‘trække på’.

Når du køber og ejer din ladestander får du ladeabonnementet med uden beregning, hvis du samtidig opretter en E-GO el-aftale. Så får du 4G opkobling og refusionsabonnement samt vedligehold af din ladestander inkluderet og skal ikke bekymre dig om selv at vedligeholde ladestanderen.

Lad på farten med rabat

Sammen med NORTHE har vi udviklet E-GO EU ladekortet, som du kan bruge på mere end 200.000 ladepunkter i hele Europa.

I Danmark kan du lade på de fleste offentlige ladestandere og få mellem 3 og 12% rabat, når du bruger E-GO EU kortet.

I app’en kan du se nærmeste tilgængelige ladestander og den aktuelle kilowatt-pris. Så bliver det næsten ikke nemmere eller smartere at køre på el.

Nem installation af din E-GO løsning

E-GO klargør og konfigurerer din ladestander, så elektrikeren hurtigt og nemt kan installere den hjemme hos dig. Vi har et stort netværk af installatører, som dagligt installerer vore ladestandere rundt i landet og dem må du selvfølgelig gerne ‘trække på’.

Hos E-GO tror vi på, at det frie valg også er det bedste valg. Derfor tilbyder vi dig vor standardinstallation til en fast pris eller overlader det til dig selv at finde den elektriker, der skal stå for installationen hos dig.  Du er altså ikke ‘bundet’ til at bruge vore elektrikere.

Få billig el

Vi tror ikke på abonnementer. Abonnementer for at have en el-aftale er fortid. Du får jo ikke en eneste kilowatt for det, du betaler i abonnement!

Vi leverer varer og ydelser for de penge, du bruger hos os. Derfor har vi udelukkende et lavt, fast øretillæg til vores indkøbspris og ikke andet. Ingen ‘spændende’ intro-tilbud eller ‘hule’ løfter og anden hokus-pokus, der kun lyder godt.

Med E-GO får du en kedeligere og meget billigere el-pris, som følger markedsprisen time for time og til et fast tillæg pr. kWh. Hverken mere eller mindre.

Det hurtige overblik E-GO

Her kan du se en hurtig oversigt over E-GO’s løsninger og indhold

1) ved tilvalg af el-aftale
Leje Komplet Køb
E-GO App (1)
E-GO El-aftale (1)
Leje pr. måned, 11 kW lader 119/149 -
Livstidsgaranti (1)
Afgiftsrefusion (1)
Bindingsperiode 6 mdr -
Rabat på offentlige ladere (1)
Oprettelse 295/295 -

FAQ

For at få refusion for den elafgift, der vedrører forbruget på din ladestander skal du have vor el-aftale og ladeabonnement (lovkrav).

Vi søger på dine vegne SKAT om refusion for den del af el-afgiften, du har brugt på at oplade din bil. Er du berettiget til afgiftsrefusion udbetaler vi løbende refusionen til dig mod et beskedent administrationsgebyr på 2 øre + moms pr. kWh du har forbrugt på ladestanderen.

Det er et lov-krav for at kunne få refusion for de el-afgifter, der vedrører el-forbruget til opladning af din bil. Ladeoperatøren søger om refusionen på dine vegne og indestår overfor SKAT at du er berettiget til refusion og beregner størrelsen ud fra ladestanderens forbrugsdata. I abonnementet indgår også SIM-kort til 4G opkobling til app-systemet. Med SIM-kort er du ikke afhængig af rækkevidde på dit WiFi. Har du E-GO's el-aftale er abonnementet inkluderet i el-aftalen og koster ikke ekstra.

Nej. Vi klarer leverandørskiftet for dig og du vil modtage en slutopgørelse fra dit 'gamle' el-selskab, når skiftet er på plads.

Ja, men du kan så ikke få momsen af el-afgiften refunderet. For at få den fulde refusion af el-afgiften incl. moms skal du have vor el-aftale. Til gengæld er lade- og refusionsabonnementet inkluderet i el-aftalen.

 

Prisen for din installation afhænger af bl.a. afstand din eltavle og ladestanderens placering og om lader kan monteres på en væg eller skal bruge en stolpe. Typisk koster en installation mellem kr. 3.500 0g kr. 5.000.

Vores erfaring er, at standardinstallationer kun gavner de få. Når vi som leverandør aftaler standardpriser med elektrikeren fastsættes prisen ud fra en række forudsætninger til din eksisterende el-tavle, afstand mellem tavle og ladestander osv.  og vores erfaringer er, at ikke 2 installationer er ens.  Ofte er standardprisen med 'livrem og seler' og i længden dyrere end når du selv indhenter tilbud fra 2-3 installatører på dén installation, du har behov for. Vi hjælper dig gerne med at finde og indhente tilbud fra erfarne installatører og til gengæld ejer du selv installationen og får den præcis som du gerne vil have den.

.

https://e-go.dk/ladeloesning-erhverv/: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv