Hvorfor E-GO ladeløsning?

Fordi I gerne vil hurtigt og nemt i gang med jeres grønne omstilling og fordi andre ladeløsninger er svære at gennemskue og lover mere end de kan holde.

Med E-GO som ladepartner går vi sammen ned i detaljerne og skaber nøjagtig den ladeløsning jeres virksomhed har behov for – nu og i fremtiden.

Det er vigtigt, at få en enkel, overskuelig og skalérbar ladeløsning og det hjælper E.GO jer med.

Spar penge på jeres opladninger

E-GO’s ladeløsninger er integreret med vor egen app og det giver jeres virksomhed mange fordele.

Vi kan f.eks. sætte en partnerløsning op til jer, så I selv kan oprette nye brugere, tildele rettigheder, prisstyring, og meget mere.

E-GO er bl.a. først med integration til Nord Pool (den nordiske el-børs, der sætter timeprisen for kWh-prisen i Norden) og det betyder, at I sparer mange penge, når I bruger den intelligente Planlægningsfunktion, som styrer opladningen af jeres biler efter dét tidspunkt I har bestemt, at opladningen skal være afsluttet og til billigst mulige pris.

Med E-GO har I altid fuldt batteri til aftalt tid billigst muligt.

Sådan kommer I videre

Sammen med jer analyserer vi behovet nu og fremover. Det er vigtigt at tænke skalérbarheden ind i jeres projekt og det hjælper vi jer med.

Vi beregner jeres ampere-behov nu og i fremtiden og projekterer installationen på jeres adresse(r) og skal medarbejderne have hjemmeløsninger hjælper vi jer også med dette ud fra de rammer I opstiller.

Når forarbejdet er gjort  overlader I installation, vedligehold og drift til E-GO og kan trygt gå jeres elektriske fremtid i møde.

Nem administration

Vi opsætter jeres ladeløsning og struktur, så jeres administration nemt kan holde styr på brugere og forbrug på det enkelte ladepunkt.

I får jeres egen adgang til E-GO backenden, som er selve administrationsdelen af ladeløsningen. Hér kan I selv aflæse forbrug på det enkelte ladepunkt og trække de data og rapporter I har behov for.

E-GO’s backend gør administrationen simpel, hurtig og enkel og vi hjælper jer selvfølgelig godt i gang med en grundig undervisning og løbende opfølgning.

Beregn besparelsen ved omstilling

Et nok så vigtigt parameter er selvfølgelig økonomien i jeres projekt.

Vi rådgiver og laver de nødvendige beregninger for jer, så jeres beslutning og valg af ladeløsning bliver så nem og overskuelig som mulig.

Afhængigt af den løsning I har behov for er jeres ladeløsning en grøn investering, som også økonomisk vil blive en stor gevinst for jer. Og når først vi har beregnet jeres besparelser vil I ikke kunne vente med at komme i gang med jeres omstilling.

En samlet løsning

Den el vi alle får leveret er den samme uanset, hvem der opkræver betaling for forbruget.

Vi har allerede sparet mange virksomheder og private tusindvis af kroner hvert eneste år med vor E-GO Spot el-aftale.

Det kan vi gøre, fordi den store forskel er om I betaler abonnement til leverandøren og ikke mindst størrelsen på leverandørens fortjeneste på den rå elpris.

Nogle leverandører beregner et procentuelt tillæg til den rå el-pris, så når prisen stiger gør leverandørens fortjeneste også. Hos E-GO tjener vi altid det samme pr. kWh I bruger, fordi vi udelukkende tillægger den rå el-pris et fast øre-tillæg.

Det er sund fornuft og fair ‘business’.

Lad på farten med rabat

Sammen med NORTHE har vi udviklet E-GO EU ladekortet, som I kan bruge på mere end 200.000 ladepunkter i hele Europa.

I Danmark kan I lade på de fleste offentlige ladestandere og få mellem 3 og 12% rabat, når I bruger E-GO EU kortet.

I app’en kan nærmeste tilgængelige ladestander hurtigt findes og den aktuelle kilowatt-pris ses. Så bliver det næsten ikke nemmere eller smartere at køre på el.

Nem proces

Når vi aftalt, hvordan jeres løsning skal være sætter vi processen i gang med det samme. I behøver ikke at løfte en finger.

Sammen med vore faste leverandører projekterer vi jeres installation i forhold til det, vi har aftalt.

Vi koordinerer og styrer processen fra start til slut og er jeres kontakt gennem hele processen.

Få garanteret billig el

Vi tror ikke på abonnementer. Abonnementer for at have en el-aftale er fortid. Du får jo ikke en eneste kilowatt for det, du betaler i abonnement!

Vi leverer varer og ydelser for de penge, du bruger hos os. Derfor har vi udelukkende et lavt, fast øretillæg til vores indkøbspris og ikke andet. Ingen ‘spændende’ intro-tilbud eller løfter om refusion for afgifter som alligevel ikke opkræves eller anden hokus-pokus, der kun lyder godt.

Med E-GO får du en kedeligere og meget billigere el-pris, som følger markedsprisen time for time og til et fast tillæg pr. kWh. Hverken mere eller mindre.

Det hurtige overblik

Her kan du se en hurtig oversigt over E-GO’s løsninger og indhold

*ved tilvalg af el-aftale

** ved tilvalg af abonnement         (DKK 69/måned)

Leje Komplet Leje Flex Køb
E-GO App **
E-GO El-aftale - *
Leje pr. måned 109 299 -
Livstidsgaranti **
Afgiftsrefusion ** **
Bindingsperiode 6 mdr 6 mdr -
Rabat på offentlige ladere **
Oprettelse 495 795 -

FAQ

Vores erfaring er, at standardinstallationer kun gavner de få. Når vi som leverandør aftaler standardpriser med elektrikeren fastsættes prisen ud fra en række forudsætninger til din eksisterende el-tavle, afstand mellem tavle og ladestander osv.  og vores erfaringer er, at ikke 2 installationer er ens.  Ofte er standardprisen med 'livrem og seler' og i længden dyrere end når du selv indhenter tilbud fra 2-3 installatører på dén installation, du har behov for. Vi hjælper dig gerne med at finde og indhente tilbud fra erfarne installatører og til gengæld ejer du selv installationen og får den præcis som du gerne vil have den.

.

For at få refusion for den elafgift, der vedrører forbruget på din ladestander skal du have et ladeabonnement (lovkrav).

Vi søger på dine vegne SKAT om refusion for den del af el-afgiften, du har brugt på at oplade din bil. Er du berettiget til afgiftsrefusion udbetaler vi løbende refusionen til dig mod et beskedent administrationsgebyr på 2 øre + moms pr. kWh du har forbrugt på ladestanderen.

Ja, det kan du godt. SKAT kræver dog at vi kan dokumentere, at du er berettiget til afgifts-refusionen og har du ikke el-aftalen hos os beder vi dig bl.a dokumentere, at du ikke i forvejen har reduktion for el-afgifter eller lignende.

For at få afgiftsrefusion skal du have et ladeoperatørabonnement som er inklusive i vore lejeaftaler eller tilkøbes, hvis du har købt din ladestander. Det er en lovmæssig forudsætning for afgiftsrefusionen at du har et aktivt ladeoperatørabonnement

Nej. Vi klarer leverandørskiftet for dig og du vil modtage en slutopgørelse fra dit 'gamle' el-selskab, når skiftet er på plads.

https://e-go.dk/ladeloesning-erhverv/: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv