GRATIS abonnement i 6 mdr. eller GRATIS oprettelse ved leje

Ladeløsninger, der passer alle

Hos E-GO har vi sammensat markedets bedste og billigste ladeløsninger. Lige fra den komplette, hvor E-GO står for alt til den helt simple ‘køb og-gør-det-selv’-løsning. 

Den komplette E-GO ladeløsning er til dig, der vil have den nemmeste, billigste og smarteste ladeløsning, der findes og som dækker alt, du har brug for. Prisvindende E-GO 7 el-lader, installation på din adresse, app til din telefon, 24/7 driftsovervågning, service og vedligehold på din adresse, el til spotpris med afgiftsrefusion og livstidsgaranti på din ladeløsning. 

Lige nu sparer du førstegangs-ydelsen på kr. 2.995,00, når du vælger at leje!

Hvis du skynder dig kan du købe E-GO 7 Hybrid og få 6 måneders abonnement GRATIS eller GRATIS oprettelse og en uforskammet billig månedsleje. Som bonus får de første 50, der bestiller også vores nye E-GO EU ladekort med rabat på ladenetværket GRATIS med. Men skynd dig, for vi har kun et begrænset antal E-GO 7 Hybrid Komplet på lager til denne uhørt lave pris. Gælder så længe lager haves, så skynd dig at bestille.

Lej E-GO 7 Hybrid Komplet

Køb E-GO 7 Hybrid

GRATIS oprettelse og billig el

DKK 149 /måned DKK 0 i oprettelse

Det hurtige overblik

Her kan du se en hurtig oversigt over E-GO 7 7 kW Hybrid løsninger og indhold

*tilkøb abonnement kr. 74/mdr

Komplet Leje Køb
Pris 149/mdr 3.750,00
Oprettelse (førstegangsydelse) 0,00 0,00
Installation, lader (4.995)
Livstidsgaranti *
Afgiftsrefusion *
Bindingsperiode 6 mdr -
Rabat på offentlige ladere
Abonnement (service/vedligehold, opkobling, app mm) 74/mdr
E-GO Europa ladekort 0,00 0,00

Med Komplet ladeløsning får du også billig el

E-GO’s el-aftale er blandt de billigste på markedet. Når du får el fra E-GO betaler du efter forbrug pr. time og kan dermed udnytte de billige nattetimer med E-GO SmartCharging-funktionen i vor app. Der er intet abonnement eller gebyrer. Kun el til E-GO Spotpris!

Den meget lave pris er forbeholdt de af vore kunder, som køber eller lejer ladestanderen hos os. Prisen du afregner til E-GO pr. kWh, når du har vor ladeløsning, baseres på vor indkøbspris +15 øre. Dertil kommer de lovpligtige afgifter, netydelser (tariffer) og moms. Vi sparer i gennemsnit vore kunder for mindst kr. 1.000 hvert eneste år på den rene el-pris og med planlægningsfunktionen i E-GO app’en, kan du oplade bilen om natten og spare endnu mere. 

Med ladeløsning fra E-GO er det gratis at skifte til og få el fra E-GO og vi klarer alt det praktiske for dig.

Skynd dig at bestille, så du er sikker på at få både billig el til husstanden og en komplet ladeløsning til bilen til uhørt lav pris.

https://e-go.dk/ladeloesning-erhverv/: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv