Fair og billig el-aftale med E-GO

Hos E-GO afregner vi kun dit faktiske el-forbrug (efter timepris). Du betaler hverken abonnementer eller gebyrer til os. Kun afregning af dit reelle forbrug til den reelle timepris. Det er nemt og reelt og giver dig en stor besparelse i hverdagen. 

24 priser på et døgn
Prisen på elmarkedet svinger fra time til time og prisen hér til højre på siden viser således den gennemsnitlige E-GO timepris for el i dag og er inklusive transport og tariffer, minimums el-afgift (0,08 øre/kWh) og moms.

Du kan se vore priser pr. kWh for de seneste 30 dage hér

Det er gratis at skifte til E-GO

Oprettelse af el-aftalen er gratis. E-GO klarer leverandørskiftet og du modtager en slutafregning fra dit ‘gamle’ selskab. Herefter modtager du billigere el fra E-GO og første faktura modtager du, når skiftet er faldet på plads*. Det er nemt og enkelt for dig og E-GO klarer det praktiske.

Rabat på din lejeaftale

Som en ekstra bonus sparer du op til DKK 100,00 hver måned på leje af el-lader, når du også vælger en E-GO el-aftale.

Vi refunderer afgifterne

Med både lejeaftale på selve el-laderen og el-aftalen får du også refusion af afgifterne for den el, som du bruger til opladning af din bil. 

Bemærk! I første halvår af 2023 betales ikke el-afgift og derfor refunderes afgifter ikke i perioden.

*Når du skifter fra et selskab til et andet er der oftest et opsigelsesvarsel hos din nuværende leverandør. Varslet kan variere og det mest almindelige er, at man kan skifte ved førstkommende månedsskift. E-GO hjælper selvfølgelig med opsigelsen af din nuværende el-aftale og du modtager en bekræftelse fra os, hvor du kan se fra hvilken dato din E-GO el-aftale starter.

Gennemsnitlig E-GO spotpris 27/3

Øst

1,55
DKK/kWh
  •  

Vest

1,69
DKK/kWh
  •  
  • Laveste timepris 27/3 kl. 02-04
  • DKK 1,23 (Øst)
  • Viste priser er totalpriser pr. kWh (dvs. incl. minimums el-afgift, tariffer og ydelser til netselskab samt moms)
  • Gratis oprettelse

Gratis tilmelding

Det koster ikke noget at få en billig el-aftale med E-GO og du betaler heller ikke abonnement eller gebyr for aftalen.

Du tilmelder dig nemt E-GO el-aftalen hér i shoppen og så klarer vi resten for dig. Vi opretter din nye E-GO el-aftale og sørger for alt det praktiske og afmelder din nuværende aftale og så modtager du fremover el og faktura fra E-GO. 

Er du privat-kunde har du 14 dages fortrydelsesret fra den dag, du tilmelder dig. 

Bestil

E-GO’s el-aftale er uden abonnement, gebyrer og bindings-periode. Du kan altid opsige aftalen med løbende måned + 30 dage. Aftalen afregnes  månedsvis.

Vore priser tager altid udgangspunkt i spotprisen (dén pris el købes til på el-børsen) + et øre-tillæg for administration til E-GO.

Du får en fair el-aftale med billig el uden binding og uden skjulte omkostninger og gebyrer.

Indefrysningsordning for høje
energiafgifter

Et bredt flertal i Folketinget har vedtaget lov om Indefrysningsordning for høje energiafgifter.  Du kan tilmelde dig ordningen ved at logge ind på ‘Min konto’ her på siden eller klikke på knappen herunder for at læse mere om ordningen (åbner ny side, når du klikker)

: Vælg

Få tilbud på DC180 KW lader uden el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Få tilbud på DC180 KW lader med el-aftale

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Hvilken kunde er du?

Privat

Erhverv