Kontakt

Vi sidder klar til at besvare din henvendelse

Hvordan kan vi hjælpe?

Vil du vide mere, indhente et tilbud eller har du spørgsmål til din aftale eller et produkt kan du udfylde formularen herunder. Vi svarer dig indenfor 24 timer.

Haster din henvendelse anbefaler vi, at du ringer til os.
Så viderestiller vi dig til den rigtige medarbejder med det samme.

Vi er til at tale med!

Har du brug for hjælp?

Kontakt os alle hverdage mellem kl. 8.00 og 16.00. Fredag mellem kl. 8.00 og 15.30.

Forespørgsel

Udfyld og send formularen. Vi svarer indenfor kort tid.

Intelligente ladeløsninger

Hurtigt i gang med komplet og billig ladeløsning, der hurtigt tjener sig hjem

Ladestander-løsninger

Med en E-GO lader kan du nemt igangsætte planlagt opladning af din bil når el-prisen er billigst. Lejer du, får du lige nu oprettelsen til halv pris.

Billig el-aftale

Få el til E-GO spotpris, afgiftsrefusion og rabat på din ladestander-løsning.  Prisen er transparent og du betaler ikke abonnement eller gebyrer for aftalen.

Spørgsmål og rådgivning?

Søger du råd og vejledning om E-GO’s ladestander-løsninger eller el-aftale, er du velkommen til at kontakte vore dygtige medarbejdere i Kundeservice.

Fremtidssikrede ladestanderløsninger!

Vor gratis E-GO app gør din ladestander til en intelligent og fremtidssikret ladeløsning. E-GO app’en giver dig bl.a. Auto Smart Charging funktionen, som helt automatisk overvåger, hvornår prisen på el er billigst og styrer opladningen til bedste pris for dig. Det er godt for både klima og penge-pung.

Og apropos penge, så klarer E-GO også refusion af el-afgifter for dig.

E-GO’s teknikere og installatører garanterer dig, at din ladestander-løsning altid lever op til gældende krav og standarder. Vore ladestandere har indbygget SIM-kort og fejlstrømsovervågning og er certificeret efter nyeste IEC standard. E-GO app’en opdateres løbende af vore specialister, som har årevis af erfaring i app-management og behovs-løsninger.

Vi servicerer og vedligeholder dit udstyr online og fysisk på din adresse ved behov.

Forbrugsafregnet el-aftale

E-GO leverer billig el til private og virksomheder. E-GO Spot el-aftalen er uden binding og abonnement og du betaler kun for dén el, du reelt har forbrugt. Ingen dyre, månedlige  abonnementer eller gebyrer, som du reelt ikke får kWh eller andet for. Refusion af el-afgifter er inkluderet i el-aftalen, som hører til markedets billigste pr. kWh.

Det er nemt og gratis at få en E-GO el-aftale og der gælder kun almindelige markedsvilkår. Lejer du din E-GO ladestander får du tilmed rabat på lejeydelsen. Det kalder vi en god aftale

Hvorfor E-GO?

Hos E-GO er vort fokus på at gøre det nemt og billigst muligt dig som kører i el- og hybridbil.

Vi leverer de bedste og billigste løsninger og du bestemmer selv, hvor meget eller hvor lidt, vi skal hjælpe med. Med vore fleksible løsninger får du  ladestander, refusion af el-afgifter, service- og vedligehold, billig el- til både bil og husstand og markedets stærkeste app. Vi kan også levere professionel installation af din ladeløsning.

Når du har bestilt, hvad du har brug for, klarer E-GO resten for dig. Og altid med målet om at levere de bedste løsninger og den ypperste service og support til dig og alle vore andre kunder.

E-GO er en del af DAKI-familien og vi har siden 1960 leveret og serviceret teknisk udstyr til både private, virksomheder og offentlige institutioner, som f.eks. Forsvaret, Politiet, Den Sorte Diamant, banker og sparekasser, Ambassader og mange flere. Vi er landsdækkende.

Find din ladeløsning eller elaftale med vores prisberegner

– Det er ganske gratis og vi kontakter dig kun, hvis du selv ønsker det.

: Vælg